Kleuren
Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen. Houd er rekening mee dat er nuanceverschillen kunnen optreden tussen het door u bestelde artikel en het afgebeelde artikel.

Betalingsvoorwaarden
Blue Sport en Workwear aanvaardt alleen bestellingen op basis van vooruitbetaling of iDeal bij verzending of contante betaling bij afhalen. Onze prijzen zijn in EURO's inclusief BTW, tenzij anders vermeldt.

BTW
Voor alle artikelen is het BTW tarief 21%.

Retourzendingen
Blue Sport en Workwear streeft naar 100 % tevredenheid bij de klant. Het kan echter voorkomen dat u niet tevreden bent, in dat geval kunt u het artikel aan ons retourneren, binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, u krijgt dan uw geld terug. Graag onder vermelding van uw bestelnummer. Uitgezonderd artikelen die op maat gemaakt zijn en/of gepersonaliseerd zijn door middel namen en/of nummers, deze kunnen niet geretourneerd worden.

Blue Sport & Workwear
Nobelstraat 6 BU5
2693 BC  ’s-Gravenzande
Nederland

Klachten, suggesties of vragen
U kunt voor klachten, suggesties of vragen contact met ons opnemen.

Transport en levering
Blue Sport en Workwear BV levert alleen in Nederland. Eventuele bijkomende kosten staan altijd vermeld in de bestelling. De levertijd binnen Nederland bedraagt doorgaans 3 a 4 werkdagen (tenzij anders vermeldt bij het bestelde artikel). De levertijd begint te lopen vanaf de besteldatum (iDeal) of de betalingsdatum (vooruitbetaling middels overschrijving). In het bestelmenu dient u het adres waar u uw bestelling wenst te ontvangen op te geven. ‘Blue Sport en Workwear BV’ is niet verantwoordelijk bij te late levering of het zoek raken van de bestelling door foutieve adresopgave.

Privacy
Uw privacy is gegarandeerd, Blue Sport en Workwear BV verkoopt, verhuurt noch verhandelt enige
persoonlijke informatie. Blue Sport en Workwear BV stuurt u promotionele e-mails indien u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen, dan vind u onderaan elke nieuwsbrief de mogelijkheid om u weer af te melden. Uw gegevens m.b.t. de mailinglijst worden op dat moment gewist.